Eindelijk op weg

Read / lees in : English

Start van de wereldreis in Apeldoorn / Nederland
Official kick-off Ed’s world tour

Zo, na ruim twee en een halve maand van voorbereiden, afscheidsbezoekjes, afscheidsetentjes en zelfs afscheidsreisjes naar Portugal en Spanje is het dan eindelijk zover en ga ik beginnen aan mijn wereldreis.  Vanwege de aanhoudende kou en sneeuw is mijn enthousiasme ook alleen maar gestegen, (wat waren de voordelen van een witte kerst ook al weer)? Ook wakkerde geenstijl het vlammetje gisteren nog wat aan met deze post. Bovendien is mijn leven inmiddels gereduceerd tot een koffer en een rugzak, ook heb ik geen sleutelbos meer. Kortom ik ben een zwerver, opzouten dus.

De laatste weken in 0031 kregen helaas nog wel een zwart randje, maar daardoor ben ik er alleen nog maar meer van doordrongen dat je alles uit het leven moet halen. Gelukkig had ik dus al iets in de planning.

Als laatste wil ik iedereen nog op het hart drukken om zich vooral geen zorgen om mij te maken tijdens mijn wereldreis, omdat ik ruim de tijd had heb ik me namelijk op werkelijk elke situatie voorbereid, komt allemaal goed dus.

Eén gedachte over “Eindelijk op weg

  • 26 december 2010 om 16:33
    Permalink

    Als een echte McGuiver: met Ducktape, een paperclip en een kauwgompje klus je zo een amfibievoertuig in mekaar!

Geef een reactie