fbpx

WTF = ED

Read / lees in : enEnglish

Hoi,

Edwin OOnk
Ik sta hier rechts op de foto

Je bent terecht gekomen op het weblog van Edwin Oonk, als je me nog niet kent, maak je niet druk. Blader gewoon wat door de site en fotoalbums, dan kom je vanzelf bakken foto’s van mij tegen en leer je me een beetje kennen door de verhalen die ik geschreven heb. Ik ben geboren op 4 juni 1970 en al van jongs af aan droomde ik er van om al die mooie en mysterieuze plekken op aarde te bezoeken die ik in tijdschriften en op televisie zag.

Voor ik begon aan mijn reis om de wereld in 2010 had ik al verscheiden reizen naar verre landen gemaakt. Ik ben dit weblog gestart om iedereen op de hoogte te houden van mijn droomreis en zodat jullie een beetje met me mee kunnen reizen zonder zelf weg te hoeven.

Ik maak een reis die me werkelijk naar elke plek op aarde, die maar enigszins de moeite waard is, moet voeren. En dus ook nog langs de twee ontbrekende wereldwonderen, de Taj Mahal en Machu Picchu (edit: inmiddels heb ik alle 7 wereldwonderen bezocht).

Toen ik mijn reis begon plande ik om een jaar of twee op pad te zijn (red.: dat is faliekant mislukt want ik ben inmiddels al 3 4 5 6 7 8 jaar onderweg maar het einde is wat mij betreft nog lang niet in zicht lijkt erop dat er dit jaar een einde aan gaat komen). Ik ben begonnen in Zuid en Midden Amerika, waar ik alleen al twee jaar rondzwierf. Mijn doel is zoveel mogelijk leuke en interessante mensen te ontmoeten, leuke dingen te doen, de mooiste plekken te bezoeken, Spaans te leren en mijn handicap met minimaal 12 te verlagen!

Veel plezier met mijn verhalen, foto’s en video’s.

Edwin

PS: vergeet niet mijn Facebookpagina te liken zodat je geen verhaal of foto mist.