Lullen als puentehombre

Een diploma met dubbele InHolland-waarde

Na 8 weken is het dan zover, ik ben voorlopig klaar met de studie Español. In Augustus ga ik in Cusco verder om de puntjes op de i te zetten alhoewel dat nauwelijks nodig is zoals jullie in onderstaand filmpje kunnen zien. Vanavond eerst nog een afscheidsfiësta met mijn familie, en morgenvroeg op de luchthaven even met een kater planken op de bagagescanner. Waarna ik kan gaan genieten van een welverdiende vakantie op Paaseiland, zoals jullie weten ook al ontdekt door een Nederlander.

Oh ja, er zijn mooie prijzen te winnen voor degene die een foutloze vertaling van onderstaande video opstuurt. Buena suerte!

 

Eén gedachte over “Lullen als puentehombre

  • 23 mei 2011 om 08:13
    Permalink

    Lullen als brugman.

    8 weken geleden ben ik op de school aangekomen, met een vocabulaire van ongeveer 20 woorden. En gedurende de 8 weken dacht ik vele keren: ik ga nooit spaans spreken, maar vandaag ben ik hier, spaans sprekend. Daar ben ik zeer gelukkig mee, en trots en ik wil mijn leraren bedanken: Patricio, Francisco, Karin/Carina voor hun geduld met mij. Ook heb ik veel nieuwe vrienden leren kennen en ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog een keer zullen ontmoeten.

Geef een reactie